Olejek naturalny Cynamonowy - Etja

Olejek naturalny Cynamonowy - Etja
Kliknij, aby powiększyć Nasz bestseller
15,99 zł
/ szt. brutto
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny

Olejek cynamonowy najczęściej pozyskiwany jest z kory lub liści cynamonowca. W jego składzie znajduje się aldehyd cynamonowy, który zmniejsza stany zapalne i ma działanie antybakteryjne oraz niszczy rozwój mikroorganizmów. Dzięki zawartości aldehydu, eugenolu i linalolu działa ściągająco i ujędrniająco, dlatego wykorzystywany jest do leczenia zmian skórnych takich jak trądzik i cellulit. Olejek dodawany jest do maści rozgrzewających, kosmetyków antycellulitowych i pomadek powiększających usta. Stosowany do inhalacji ułatwia oddychanie, przeczyszcza zatoki i pomaga leczyć przeziębienia. Wcierany w skórę głowy pobudza cebulki i korzystnie wpływa na porost i kondycję włosów. Może być dodawany jako środek rozluźniający, relaksujący i rozgrzewający do kąpieli. Olejek cynamonowy znany jest także jako naturalny afrodyzjak

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel