Bezpieczne zakupy
Idosell security badge
Olej: z MASŁA SHEA

Olej: z MASŁA SHEA

13,99 zł
brutto / szt.
Cena regularna / szt.
Możesz kupić także poprzez:
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz
Kup teraz, zapłać później - 4 kroki
Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo.PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.
Darmowa dostawa do paczkomatu
Kupujesz i dostawę masz gratis!
dostawy ze sklepów internetowych przy zamówieniu za 50,00 zł są za darmo.
Darmowa dostawa obejmuje dostarczenie przesyłki do paczkomatu
Produkt wyprzedany
Otrzymasz od nas powiadomienie e-mail o ponownej dostępności produktu.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Powyższe dane nie są używane do przesyłania newsletterów lub innych reklam. Włączając powiadomienie zgadzasz się jedynie na wysłanie jednorazowo informacji o ponownej dostępności tego produktu.

Olej shea jest najlżejszą frakcją wyciskanego na zimno masła shea. Zawiera w swoim składzie nienasycone kwasy tłuszczowe, allantoinę, witaminy A, E i F. Chroni skórę przed działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych i promieniowaniem UV, działa antyoksydacyjnie. Wykazuje właściwości mocno natłuszczające i nawilżające, uzupełnia niedobory witamin w skórze. Może być stosowany do pielęgnacji każdego rodzaju skóry. Przyspiesza gojenie się ran, podrażnień i stanów zapalnych. Regularne używanie poprawi stan cery suchej, nawilży ją, odżywi i natłuści. Sprawdzi się również jako odżywka do włosów suchych, łamliwych i z rozdwajającymi się końcówkami. Olej jest także przydatny w pielęgnacji cery z AZS i łuszczycą. Jest częstym składnikiem olejków, kremów i serum do cery dojrzałej, kosmetyków po depilacji oraz dla kobiet w ciąży i dzieci

Marka
Symbol
ETA-ODS-023
Kod producenta
5908310446271
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel